Stellan Bojerud över gränsen

SD:s ersättare i riksdagen Stellan Bojerud – fd överstelöjtnant och fd moderatpolitiker – har på sin blogg nu meddelat att De ”svenskfödda som svikit sitt folk och gått främmande krafters ärenden skall straffas genom att utlämnas till den behandling deras huvudmän föreskriver för otrogna.”

Han använder inte ordet landsförrädare om dem som stödjer svensk flyktingpolitik. Han skriver heller inte att dessa ska straffas enligt sharialagstning. Men det förstår vi ändå att det är vad han menar.

Här är hans inlägg – ifall han blir tillsagd att radera det…

Nu är det jävlarimig nog!

juli 1, 2011 av mopsen

När blårockarna närmade sig sioux-indianernashjärtland fann de ett meddelande fäst vid ett spjut i marken. Texten löd;Detta är mitt land. Jag önskar leva här. Vänd tillbaka!
Jag är din vän,
Sitting Bull

Det är dags att tala klartext. Vi vill inte dela sioux-indianernas öde att försmäkta i reservat. Vi måste återta besittningsrätten till det land vi föddes i. De som kommit från utlandet och funnit sig tillrätta hos oss är våra vänner. De där som kommer med krav på särbehandling och förmåner skall vända åter. Vänd åter! De svenskfödda som svikit sitt folk och gått främmande krafters ärenden skall straffas genom att utlämnas till den behandling deras huvudmän föreskriver för otrogna.

Våldtäktsmän, skammördare, omskärare, tvångsbortgiftare, mördare, tjuvar och banditer i största allmänhet. Importera inte fler! Släng ut de som redan etablerat sig här!

Svenska folk! Har ni ingen överlevnadsinstinkt?
Om ni inte agerar nu så förtjänar ni att gå under.

Observera noga att de invandrare, som kommit till Sverige och uppskattar vårt land samt arbetar och försörjer sig är en omistlig tillgång för vårt samhälle. Men de som lever på att andra skall arbeta för att försörja dem har Sverige inget behov av.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Stellan Bojerud över gränsen

 1. mopsen skriver:

  Ja, mitt blogginlägg är helt korrekt återgivet. Jag anser att de som är ansvariga för landets nuvarande tillstånd rimligen själva också skulle drabbas av följderna. Det är för lätt att vara givmild på andras bekostnad.

  Stellan

 2. mopsen skriver:

  Detta blir kanske intressant. Var går gränsen för vad som får uttryckas? Vem fastställer denna gräns? Innan gränslinjen är definierad kan rimligtvis ingen veta om den passerats eller ej.

  Stellan

 3. Jan skriver:

  Blogginlägget som återgivet ovan är inte korrekt återgivet. Det blir längre och längre. Nu har Bojerud gjort inlägget ytterligare nästan 100 procent längre. Men det som låg ute till på morgonen idag såg ut som länken nedan, så den förmildrande avslutningen ovan är tillagd senare:

 4. mopsen skriver:

  Ja, med hänsyn till frågor och kritik har jag förtydligat min framställning. Det torde knappast bara vara jag som upplever att jag ibland utgår från att läsaren borde anse samma saker som jag vara självklara, men det är ju inte så. Därför kan förtydliganden erfordras.

  Stellan

 5. Ping: Stellan Bojerud (SD) vill straffa “folksvikare”, införa 1200-talslagar & starta medborgargarden | Röd Ara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s