Martin Kinnunen tillbaka

Sverigedemokraternas fd pressekreterare och SDU-ordförande Martin Kinnunen är tillbaka i SD-politiken, nu som pressansvarig. Kinnunen hoppade av politiken efter att ha blivit misshandlad. Han och hans flickvän drabbades flera gånger av grovt våld och valde till slut att flytta utomlands. Men efter att Kinnunen deltog vid Sverigedemokraternas valvaka har det ryktas att han skulle komma tillbaka till Sverige och politiken.

Tidigare i höst dömdes en man för misshandeln av Kinnunen som skedde på Gullmarsplan den 6 juni 2009. Det krävdes en lång indiciekedja för att fälla mannen. Tre kvinnor som hade fångats av en övervakningskamera har tidigare dömts för misshandeln av Kinnunens flickvän.

Idag kom tre pressmeddelanden från Sverigedemokraterna.

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Martin Kinnunen tillbaka

  1. Rullerå skriver:

    Hej vad jag minns om Kinnunen så hittade polisen inga spår efter förövarna när det gäller den påstådda tejpningen och misshandeln av Kinnunens flickvän i Blackeberg, de enda fingeravtryck som hittades var Kinnunens egna, och här påminner ju den historien om von Arnolds påstådda knivskärning i form av ev svastika i pannan där polisen inte heller hittade några spår av de påstådda förövarna. Mannan som dömdes för misshandeln av Kinnunen på Gullmarsplan dömdes också mot sitt nekande. Att själv utsätta sig för brott kallas numera i vissa kretsar att göra en ”Kinnunen”

  2. svensksvenskare skriver:

    Vi godkände inte inlägget ovan förrän vi hade tid att kommentera. Martin Kinnunen och hans flickvän blev grovt misshandlade på nationaldagen förra året på Gullmarsplan. Tre kvinnor samt en man har dömts efter ett som vi förstår det korrekt rättsligt agerande. Inga tvivel finns om detta. Kinnunen råkade även illa ut för några år sedan då SD hade möte i Alvik. Mötet attackerades då av utomstående. Inga tvivel finns heller kring detta. Våld är alltid fel. När SD:s motståndare ifrågasätter eller för fram andra händelser för att misstänkliggöra offren beter de sig inte bättre än de rasister, homofober eller våldtäktsmän som skyller på offren för det våld de utsatts för.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s